Krogshow med Babben Larsson och Magnus Bäcklund

När: Fredag 13/10
Var: Restaurang Bolaget
Tid: 19.00-22.30
Pris: Entré och supé 550kr (mat + 1 glas öl/vin/alkoholfritt alternativ samt kaffe )
Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum 026-279700 alt via Webbiljett

Kvarvarande biljetter säljs direkt på plats.SBB:s Krogshow 2017

Fredagen den 13:e oktober arrangerar Sandviken Big Band och Kulturcentrum ännu en Krogshow i Restaurang Bolaget. Detta blir tredje året för detta populära evenemang. Solister framför bandet är BABBEN LARSSON och MAGNUS BÄCKLUND.
Publiken bjuds på en krogshow av hög klass i 2 avdelningar. Matgästerna är välkomna kl. 19.00 och maten börjar serveras 19.30. Musiker och artister startar första avdelningen av showen kl. 20.00.

BABBEN LARSSON
En av Sveriges mest kända och populära artister i kategorierna sångerska, skådespelerska och komiker. Hennes mångsidighet har gjort att hon passar in i de flesta sammanhang. Framträdanden med jazztrio och storband runt om i Sverige växlar hon med ståuppkomik, egna TV-program, föreläsningar, medverkan i program som På Spåret och parlamentet.
I krogshowen på Folkets Hus så har hon sällskap av

MAGNUS BÄCKLUND
En fantastisk sångare som har sjungit tillsammans med Babben tidigare. Magnus vann tidigt TV-programmet Fame Factory 2002. Förstapriset var ett skivkontrakt med Bert Karlsson. Bert förde ihop Magnus med sångerskan Jessica Andersson och de bildade duon Fame som också segrade i Melodifestivalen 2003. Skivinspelningar och turneer, TV-program och promotion. Fame var mycket populära och man hade mer jobb än man hann med. Magnus har numera hittat sin genre som är melodiös rock och finstämda ballader. Magnus är en mycket anlitad artist i många sammanhang och sedan 2008 kombinerar han artistlivet med att arbeta som trafikpilot på flygbolaget Next Jet.