biljetter och presentkort

Hos oss i Kulturcentrums reception kan du köpa presentkort och biljetter för olika ändamål.
Först och främst säljer vi biljetter till våra egna evenemang, evenemangen kan du även köpa via vår webbtjänst  WEBBILJETT

Vid problem via webbköp, ta kontakt med kundservice: 
Actor Support 026-65 69 00


I Teatern där många evenemang tar plats så finns det en hörselslinga som fungerar om man sitter på parket mellan rad 5-14.

Unders säsong kan du även köpa din bandybiljett hos oss till SAIK bandys hemmamacher.
Vi är nu även återförsäljare till SIF. 

Vi är Sandvikens kundcenter åt X-trafik. Hos oss kan du köpa ditt årskort, 30 dagars kort, fritidskort och ladda din reskassa.Vi hjälper även till om du har några problem med ditt kort. Vi svarar även på frågor om du har några funderingar kring x-trafik såsom prisinformation,etc.
Frågor kring skolkort hänvisar vi till kommunen 026-24 00 00

Vi är även återförsäljare för SGS-bussenHos oss kommer du in och köper din biljett rakt och över disk. Tidtabeller

Numera är vi dessutom återsäljare för Presentkort-Sandviken.
Du kan ladda kortet med belopp mellan 50-5000kr och aktuell lista på vilka som tar emot kortet finns på. Företagarna i Sandviken
Självklart kan du använda ditt kort när du handlar något hos oss i kulturcentrums reception eller i Restaurang Bolaget.
OBS! Systemet är kontantlöst, när du laddar presentkort betalar du med kort. Systemet erbjuder tyvärr ingen lösning för att betala med kontanter.

Tidigare köptes nåt som kallades Allianskortet inom Sandvikens handel. Dom fasas nu ut genom detta. De kort som finns i omlopp är självklart giltighetstid kvar på kortet som tidigare. Tänk bara på att Allianskortet bara tas på de försäljningsställen som varit anslutna i systemet sen tidigare och ska inte förväxlas med den lista som finns för Presentkort Sandviken. Aktuell lista för Allianskortet finns även det på Företagarna i Sandviken . Se "gamla presentkort"