Lunchmatsedel vecka: 4                       

Måndag 22/1
Stekt Salt Sill m Löksås
Pyttipanna med Stekt Ägg & Rödbetor
Porterstek med varma Grönsaker
Veg: Pyttipanna

Tisdag 23/1
Pocherad Torsk med Paprikasås
Stekt Fläsk m Brynt Lök & Potatismos
Cornflakespanerad Kycklingfile med  Mango Chutneycreme
Veg: Corrnflakespanerad Quornfile med Mango Chutneycreme

Onsdag 24/1
Stekt nilabborre med brynt timjansmör
Dillkött på kalv
Honung och ingefärsglacerad fläskkarré med gräddsås
Veg: Spenat och fetaostpaj

Torsdag 25/1
Stekt strömming med potatismos och skirat smör
Ärtsoppa, tunna pannkakor med grädde och sylt
Boeuf Bourguignon
Veg: Blomkålssoppa, pannkakor

Fredag 26/1
Sotad laxfilé med dillmajonnäs
Wallenbergare med potatismos och gröna ärtor
Broccoligratäng med ädelost
Veg. Broccoligratäng med ädelost  
 


 Varje måndag till fredag 10.30-13.30 
Serveras dagens soppa och sallad i Lobbyn för endast 65kr per person.

Meny 22/1
Soppa: Creme Ninon
Sallad: Ost och skinka 

Restaurang Bolaget 026-27 97 00
DAGENS BUFFÉLUNCH
Måndag- fredag 10.30-13.30
Vi har alltid 3 varmrätter att välja på inklusive dryck, smör, bröd, stor salladsbuffé, kaffe samt dessert. Pris 95:-
Matlåda+sallad för avhämtning 67-
Barnport upp till 12 år 62:-
Lunch med rabattkort 87-, ladda med minst 500kr
Specialkost
Vegetarisk alternativ finns varje dag och det beställer du i kassan, den finns ej framställd på buffébordet. Vi serverar även laktos och glutenfria alternativ.
Se aktuell matsedel.
L: Laktosfri G: Glutenfri