Välkommen att konferera hos oss!
Folkets Hus konferensavdelning är en del av Kulturcentrum mitt i centrala Sandviken.
Fatta de viktigaste besluten i våra moderna nyrustade lokaler där den senaste mötestekniken tillsammans med energipåfyllningen från vårt hyllade kök ger er en lyckad dag.
Lokalerna är utrustade med trådlöst wifi, projektor, white board, pennor och block och vissa av dem erbjuder även mikrofoner, hörslingor samt smart board. Välj möbleringen som passar er bäst, en biosittning, ett u-bord eller varför inte i grupper. Hos oss ryms ni som är upp till 450 personer.

Vill ni stanna längre hos oss hjälper vi gärna till med övernattningar. Allt är möjligt på mötesplatsen mitt i centrum, välkommen med din förfrågan till oss.

Heldagskonferens 380 kr/pers
Förmiddagsfikabuffé
2-rätters konferensbuffé, salladsbuffé,
bröd, kaffe och dessert
Frukt, vatten, kaffe och godis i anslutning till lokalen
Eftermiddagsfikabuffé
Block och pennor
Lokalhyra

Halvdagskonferens 274 kr/pers
Fikabuffé antingen för-eller eftermiddag
2-rätters konferensbuffé, salladsbuffé,
bröd, kaffe och dessert
Frukt, vatten, kaffe och godis i anslutning till lokalen
Block och pennor
Lokalhyra

Frukostmöte 175:- per person
Starta dagen med att kombinera dagens viktigaste mål och ett möte.
Frukostbuffé ink. kaffe/te
Block och pennor
Lokalhyra 3 timmar

Lunchmöte 175:- per person
Ibland finns behovet av ett möte men inte tiden. Kom då till oss och kombinera ert möte med lunch som serveras i lokalen.
1-rätters lunch med dessert, måltidsdryck och kaffe
Block och pennor
Lokalhyra 3 timmar

Helpensionskonferens
Vi har självklart möjlighet till övernattning i samband med konferens, då samarbetar vi med Hotell Princess. Hotellet ligger i anslutning till vår anläggning, ca 100 meter ifrån.
Fri tillgång till relax och gym på hotellet
Vi offererar gärna er helpensionskonferens med både konferenspaket och övernattning. 

http://hotellprincess.com/sv/Paketpriserna avser konferenser med 10 personer eller fler. Alla priser är exkl. moms

Konferensmiddag
Avsluta er kreativa mötesdag med en vällagad middag i vår restaurang Bolaget.

Aktiviteter i samband med konferens
Öka kreativiteten genom att sträcka på benen! Vi tar mer än gärna fram aktiviteter i samband med er konferens. Låt chokladprovning ge er energi eller varför inte koppla av med yoga.

Kultur och rörelse under konferensen

Vill ni veta mera om Sandviken och dess häpnadsväckande historia så föreslår vi en guidad visning med Ulric Jansson under konferensdagen. Han erbjuder även en tur där man fokuserar på Erskines karaktäristiska arkitektur. Bästa tid april-oktober.

Kostnad för 1.5 h: 2500:- ex. moms. Han skräddarsyr även efter gruppers önskemål gällande tidsåtgång och innehåll. Hör av er till oss för mera information.

Yoga

Koppla av i både kropp och knopp med en stunds yoga. Ni får prova Yinyoga som är en lugn meditativ yogaform som passar de flesta eftersom fokus ligger på rörlighet och andning. Man observerar sina tankar och känslor samtidigt som man slappnar av i hela kroppen. Ni väljer om ni vill vara kvar på plats hos oss eller ta en promenad till Parkbadet, allt beroende på hur mycket tid ni har. Vi samarbetar med Parkbadet och dess insturktörer. Kostnad: 1500 kr

Boktips

Få idéer och tips kring bra böcker i olika gengrer. Bibliotekarier från vårt Stadsbibliotek kommer och beättar och ger tips kring ca 8 olika böcker. Ni håller till i er konferenslokal och det blir ett skönt avbrott på ca 30 min antingen i samband med fika eller när ni känner för det. Kostnad: 1500 kr

      026 - 27 97 27